avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asiguratorul nu vrea să preautorizeze o intervenție ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asiguratorul nu vrea să preautorizeze o intervenție chirurgicală

Am o asigurare privată și trebuie să fac o intervenție chirurgicală în zona lombară. Am decis să fac intervenția într-un spital privat. Conform asigurării, intervenția trebuie preautorizată de asigurator. Asiguratorul refuză să facă aceasta deoarece acum 9 ani medicul de familie mi-a dat o trimitere pentru o radiografie la coloana lombară și a scris în fișă "discopatie lombară". Acest diagnostic nu a fost confirmat de acea radiografie și atunci mi s-a zis că nu am nimic la coloană. Medicul de familie a trecut rezultatul radiografiei și în fișă. Asiguratorul susține că am avut o condiție preexistentă pe care nu am declarat-o la încheierea contractului și ignoră orice argument sau dovadă contrară. Ce pot să fac?
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2020
pfa_it_bucuresti, utilizator

Alte discuții în legătură

Problemă cu o asigurare privată de sănătate pfa_it_bucuresti pfa_it_bucuresti (Găsiți un rezumat al postului la final) Acum doi ani am încheiat o asigurare privată de sănătate pentru că m-am gândit că, trăind în România, nu ... (vezi toată discuția)
Protecție financiară în caz de intervenție chirurgicală ca urmare a unui accident sau îmbolnăviri, oferită de o firmă privată de asigurări. petervio petervio Sunt clientul unei firme de asigurări în cadrul căreia am optat pentru protecție financiară în cazul unei intervenții chirurgicale cauzată de o ... (vezi toată discuția)
Nu stiu daca este accident de munca sau nu si nici cum sa procedez... RoxNic RoxNic Buna seara, in data de 04.01.2016, am avut un accident in unul din magazinele de care ma ocup - am alunecat pe gresia uda si am cazut, lovindu-ma la spate. Nu ... (vezi toată discuția)