Buna ziua! As dori sa intreb cum stau lucrurile, juridic, in situatia in care un vecin cu o casa construita in urma cu aprox 10 ani nu a avut montate pana acum burlane si parazapezi, deci inteleg ca nu s-a efectuat finalizarea receptiei lucrarilor. Care este responsabilitatea Primariei si care a vecinului si ce sanctiuni si/sau masuri decurg intr-o astfel de situatie? Mai mentionez ca acum dupa zece ani cand si-a pus burlane nu a avut nicio autorizatie, daca era necesara. Si mai mult, le-a montat printr-un fapt penal de distrugere a gardului si zidului meu.Parazapezi, nici acum. Va multumesc!
Buna seara! Va multumesc dar ma intereseaza care este raspunderea Primariei intrucat vecinul si-a construit casa sub un proiect de la Primarie pe care nu l-a respectat.
Doar nu credeti ca primaria se implica in asa ceva din senin. Poate daca faceti o reclamatie la primarie, dar oricum au trecut peste 3 ani si ramane asa, asta daca nu e cazul de mai sus si atunci puteti merge la proces.
Fereastra de lumina
llcoco
buna ziua,
referitor la fereastra de lumina, am si eu o situatie:
vecinul meu are casa construita exact pe limita de proprietate adica zidul casei lui este ... (vezi toată discuția)