avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sanctiuni casa relativ nou construita fara sisten ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sanctiuni casa relativ nou construita fara sisten scurgere ape pluviale si parazapezi

Buna ziua! As dori sa intreb cum stau lucrurile, juridic, in situatia in care un vecin cu o casa construita in urma cu aprox 10 ani nu a avut montate pana acum burlane si parazapezi, deci inteleg ca nu s-a efectuat finalizarea receptiei lucrarilor. Care este responsabilitatea Primariei si care a vecinului si ce sanctiuni si/sau masuri decurg intr-o astfel de situatie? Mai mentionez ca acum dupa zece ani cand si-a pus burlane nu a avut nicio autorizatie, daca era necesara. Si mai mult, le-a montat printr-un fapt penal de distrugere a gardului si zidului meu.Parazapezi, nici acum. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 10:31, 21 Ianuarie 2020
Daca apa de la vecin picura in curtea dumneavoastra il puteti da in judecata. [ link extern ]
Buna seara! Va multumesc dar ma intereseaza care este raspunderea Primariei intrucat vecinul si-a construit casa sub un proiect de la Primarie pe care nu l-a respectat.
Doar nu credeti ca primaria se implica in asa ceva din senin. Poate daca faceti o reclamatie la primarie, dar oricum au trecut peste 3 ani si ramane asa, asta daca nu e cazul de mai sus si atunci puteti merge la proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fereastra de lumina llcoco llcoco buna ziua, referitor la fereastra de lumina, am si eu o situatie: vecinul meu are casa construita exact pe limita de proprietate adica zidul casei lui este ... (vezi toată discuția)
Amplasarea cocinei de porci in raport cu fantana cu apa potabila si amplasarea wc in raport cu fereastra camerei unde dormim tabacituaurelia tabacituaurelia buna seara am o vecina cu care nu ma pot intelege in privinta instalarii unei cocini pentru porci mentonez ca porcii stau acum cu 3-4 m mai departe de locul ... (vezi toată discuția)
Am cerut servitute de trecere vecinului si acesta mi a cerut.... anonimul070 anonimul070 am cerut servitute de trecere in instanta vecinului ptr ca nu ma lasa sa intru in curtea lui sa mi intretin si sa fac consolidari peretelui din spatele ... (vezi toată discuția)