avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vânzare Întreprindere individuala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vânzare Întreprindere individuala

Bună ziua, va rog sa-mi spuneti dacă se poate vinde o Întreprindere Individuala întemeiată în timpul căsătoriei, fară acordul sotului?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Instrainare 1/2 din bun comun ELLACAL ELLACAL Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca unul din soti poate instraina (prin donatie , vanzare, etc) jumatate din apartamentul cumparat in timpul casatoriei de la ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil nekitafraguta nekitafraguta Cum se poate vinde un imobil, daca unul dintre proprietari, respectiv sotul, nu este de acord.Este vorba de un bun comun, un apartament cumparat de tatal ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am o întreprindere individuală iar soțul meu o ... ionutdinu28@yahoo.com ionutdinu28@yahoo.com Buna seara, am o întreprindere individuală iar soțul meu o alta întreprindere individuală.In cazul unui divorț, implicit a unui partaj ce se întâmpla ... (vezi toată discuția)