avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Fundatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Fundatie

Buna seara, am un nepotel care operat de la 2 ani de hidronefroza la ambi rinichi, in prezent are 9 ani, iar diagnosticul sau s-a agravat lent, in prezent rinichiu drept functioneaza 1% iar stangul mai putin de 80%, medicul sau specialist de la Timisoara a spus ca in scurt timp v-a fi pus pe lista de trasplant, as vrea sa infintez o fundatie sau organizatie unde as putea alaturi de prieteni si cunoscuti sa-i spangem niste bani pentru cand v-a fi nevoie, Nu ma pricep cum si ce sa facem sa putem strange si cei 2%, de la cine doreste si poate sa ne ajute, VA ROG SA MA SFATUITI!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 02:24, 21 Aprilie 2020
va puteti face o idee ref ce presupune infiintarea unei asociatii non-profit aici ( atentie ca fata de ce scrie in ghid, intre timp se cere la infiintare si o declaratie notariala ref. cine e "beneficiarul real" si copii certificate ale actelor de identitate ale fondatorilor) [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înființare ong Ionutzpks Ionutzpks As dori sa înființez o A. S Non-profit.. As putea sa o înființez personal? Ce pași ar trebui urmați? Dacă nu, unde as putea apela pentru a o finaliza ... (vezi toată discuția)
Precizari despre diferenta asociatii si fundatii Alexandraverde Alexandraverde Buna ziua, am mare nevoie sa ma ajutati in privinta unei nelamuriri. Care este diferenta dintre ONG, Asociatie si Fundatie? Va rog mult sa ma ajutati cu un ... (vezi toată discuția)
Asociatii, cluburi sportive tudoreanusimona tudoreanusimona Cum se procedeaza atunci cand se primesc noi membrii in asociatie? Avem un club sportiv infiintat in anul 2011 (avem si CIS), la primirea unui nou membru ... (vezi toată discuția)