avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Înființare ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Înființare ONG

As dori sa înființez o A. S Non-profit.. As putea sa o înființez personal? Ce pași ar trebui urmați? Dacă nu, unde as putea apela pentru a o finaliza mai repede? Mulțumesc. Sărbători fericite!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 04:00, 21 Aprilie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
nu stiu ce intelegeti prin "infiinta personal" aveti aici un ghid... de mentionat ca fata de momentul cand l-am scris sunt doua mici noutati - acum trebuie la infiintare si declaratie notariala ref "beneficiarul real" si copii certificate ale actelor de identitate ale fondatorilor
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fundatie Mari67 Mari67 Buna seara, am un nepotel care operat de la 2 ani de hidronefroza la ambi rinichi, in prezent are 9 ani, iar diagnosticul sau s-a agravat lent, in prezent ... (vezi toată discuția)
Asociație studenți. Looney Mouse Looney Mouse Bună ziua! Este posibilă înființarea unei asociație a studenților într-o facultate din cadrul UB? Și dacă da, în ce constă înființarea ... (vezi toată discuția)
Nu stiu ce ar fi mai bine AndreiHhompot AndreiHhompot Am de gand sa deschid o asociatie sau orice ar fi mai usor pentru a putea colabora cu o alta asociatie din germania care ar vrea sa trimita copii minori in ... (vezi toată discuția)