avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Nu stiu ce ar fi mai bine
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Nu stiu ce ar fi mai bine

Am de gand sa deschid o asociatie sau orice ar fi mai usor pentru a putea colabora cu o alta asociatie din germania care ar vrea sa trimita copii minori in romaia pentru reeducare si reintegrare sociala/familiala precum si scolarizare prin internet. Copii vor fi gazduiti de familii contra cost/sau decontatre costuri dar vor veni si isi vor desfasura activitatile prin cadrul asociatiei noastre (sau ce o fi pana la urma). In legatura cu banii cum ar fi mai bine sa se faca ? Si ce forma ar fi cel mai bine sa infiintez ? Va multmesc frumos.
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 02:12, 21 Aprilie 2020
pare adecvata pentru un asemenea scop infiintarea unei asociatii. Gasiti detaliile in urmatorul ghid ( cu precizarea ca intre timp sunt cateva mici modificari in legislatie - trebuie depus la dosarul de infiintare copie certificata a cartii de identitate a tuturor fondatorilor asociatiei, si o declaratie notariala cu tabelul cu :"beneficiarii reali") [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forma de organizare salon non profit dagy dagy Bună ziua. Vreau sa înființez un salon de înfrumusețare care sa funcționeze după următoarele reguli. Stiliștii fac munca voluntara iar clienții nu ... (vezi toată discuția)
Înființare ong Ionutzpks Ionutzpks As dori sa înființez o A. S Non-profit.. As putea sa o înființez personal? Ce pași ar trebui urmați? Dacă nu, unde as putea apela pentru a o finaliza ... (vezi toată discuția)
Fundatie Mari67 Mari67 Buna seara, am un nepotel care operat de la 2 ani de hidronefroza la ambi rinichi, in prezent are 9 ani, iar diagnosticul sau s-a agravat lent, in prezent ... (vezi toată discuția)