avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Forma de organizare salon non profit
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Forma de organizare salon non profit

Bună ziua.
Vreau sa înființez un salon de înfrumusețare care sa funcționeze după următoarele reguli. Stiliștii fac munca voluntara iar clienții nu plătesc. Se adresează celor cu mai puține finanțe disponibile.
Ce forma legala ar trebui sa aibă o asa activitate?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 01:46, 21 Aprilie 2020
poate fi asociatie care isi propune sa ofere in mod caritabil gratuit asemenea servicii. Pentru infiintare puteti vedea de exemplu acest ghid ( Atentie, sunt cateva mici modificari in legislatie intervenite de la ultima editie incoace de ex. la infiintare trebuie sa intocmiti si sa depuneti si o "declaratie privind beneficiarii reali" autentificata notarial si sa depuneti la judecatorie si copii certificate ale actelor de identitate ale fondatorilor....) [ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2020
radumititean, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înființare ong Ionutzpks Ionutzpks As dori sa înființez o A. S Non-profit.. As putea sa o înființez personal? Ce pași ar trebui urmați? Dacă nu, unde as putea apela pentru a o finaliza ... (vezi toată discuția)
Asociație studenți. Looney Mouse Looney Mouse Bună ziua! Este posibilă înființarea unei asociație a studenților într-o facultate din cadrul UB? Și dacă da, în ce constă înființarea ... (vezi toată discuția)
Nu stiu ce ar fi mai bine AndreiHhompot AndreiHhompot Am de gand sa deschid o asociatie sau orice ar fi mai usor pentru a putea colabora cu o alta asociatie din germania care ar vrea sa trimita copii minori in ... (vezi toată discuția)