avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Control judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Control judiciar

Buna dimineata, sunt an control judiciar 2 ani si 10 luni, mai am la semnat pana an Aprilie anu asta,ce se poate antampla daca plec la munca an Alta tara si nu mai merg la semnat
Cel mai recent răspuns: Danmarin488@gmail.com , utilizator 10:17, 21 Ianuarie 2020
Probabil ca sunteti condamnat cu suspendarea executarii, daca am inteles corect din enuntul dvs.
In cazul in care nu respectati masurile dispuse de instanta, se poate ajunge la revocarea beneficiului suspendarii executarii si implicit veti executa pedeapsa in detentie.
Da Am avut un dosar am mers fara permis si am trecut pe rosu, deci daca parasesc tara si nu ma mai prezint la semnat ma poate aresta acolo si sa ma aduca an tara sa fac anchisoare 2 ani si 10 luni cat am avut probatiunea? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2020
Danmarin488@gmail.com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchisoare cu executare sau suspendare Gherman Adrian Gherman Adrian Buna ziua, Intrebarea mea ar fii urmatoare, daca in martie 2008 am fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru art.215 la fila cec ce sanse am sa mai primesc ... (vezi toată discuția)
Buna seara , prietenul meu a luat 2 ani și 4 luni cu suspendare ... Naia1 Naia1 Buna seara , Prietenul meu a luat 2 ani și 4 luni cu suspendare pentru că a sustras o mașină în scop de folosință ..el nu s a prezentat la semnat ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendare in termenul de incercare? daniela_dany88 daniela_dany88 Sotul meu a condus fara permis si a fost prins, i s-a dat o pedeapsa de 10 luni cu suspendare. Acum cateva luni a condus iarasi fara permis si a fost prins. Ce ... (vezi toată discuția)