avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Avariere imobil
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Avariere imobil

Buna ziua! In urma unei avarii la conducta de apa din strada s-a deteriorat imobilul in care locuiesc. Aceștia au deschis un dosar de daune către compania de asigurări cu care au contract. După expertize și analize aceștia din urma ne-au respins dosarul. Ne consideram nedreptățiți odată ce avaria conductei a fost la aproximativ un metru de imobil, deteriorarea casei a început odată cu avaria și a încetat după repararea conductei și uscarea pământului. Ce putem face in aceasta situație?
Cel mai recent răspuns: CarmenRosca , utilizator 15:12, 21 Ianuarie 2020
Puteti actiona in instanta si obliga societatea de asigurari sa va despagubeasca, daca se va dovedi legatura de cauzalitate dintre avarie si distrugerea casei dumneavoastra.
aveti nevoie de o expertiza tehnica pentru a stabili cauzalitatea. pe concluziile acesteia va veti putea baza actiunea in instanta.


Lavinia Oana a scris:

Puteti actiona in instanta si obliga societatea de asigurari sa va despagubeasca, daca se va dovedi legatura de cauzalitate dintre avarie si distrugerea casei dumneavoastra.

Eu nu am contract cu societatea de asigurări, ci cu cea de distribuire a apei! Oare prin Protecția consumatorului nu se poate face nimic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune produse de avaria la conducta de apa CarmenRosca CarmenRosca Buna ziua! Sper ca mă puteți ajuta in următoarea problema. In urma unei avarii (in urma cu un an și jumătate) la conducta de apa, aparținând ... (vezi toată discuția)
Terenul meu este traversat de o conducta de incalzire laurentiu39 laurentiu39 Sunt proprietarul unui imobil curti constructii in intravilan cumparat in anul 2006. Pe o parte din acest teren traverseaza o conducta cu agent termic in ... (vezi toată discuția)
Servitute ascunsa? ahile36 ahile36 am incercat sa pun un titlu mai ciudat ca sa respect indrumarile si sa trezesc interesul (sper :)) ) Buna! o societate are doua imobile in proprietate, ... (vezi toată discuția)