avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daune produse de avaria la conducta de apa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daune produse de avaria la conducta de apa

Buna ziua! Sper ca mă puteți ajuta in următoarea problema.
In urma unei avarii (in urma cu un an și jumătate) la conducta de apa, aparținând distribuitorului de apa, locuința s-a degradat destul de tare. Cu toate ca am solicitat despăgubiri sau repararea daunelor, aceștia au apelat la firma de asigurări cu care au contract, care la rândul lor au făcut o expertiza. In urma acesteia a reieșit ca locuința este destul de veche și de aceea s-a degradat.
Nu s-a ținut cont, însă, ca și casa vecinilor a pățit același lucru. Atunci am renunțat la ideea de a mai face ceva.
De câteva zile a avut loc o noua avarie in dreptul vecinilor, de data aceasta. Ambele locuințe sunt iar afectate. Toate reparațiile făcută cu un an in urma au implicat costuri pe care trebuie iar sa le suportam.
Este vreun temei legal pentru acoperirea prejudiciilor? Putem face front comun cu vecinii? Avem dreptul de a cere dosarul realizat in urma expertizei făcute in urma cu un an? Dar cu protecția consumatorului se pate face ceva?
Mulțumesc!
Actiune in despagubiri, in instanta.
trebuia sa va adresați unui avocat pentru a recupera in instanța valoarea daunelor produse.Aveti si acum această unică optiune disponibilă pierdeți timp si bani așteptând să vă dedpagubeasca societatea respectivă.
Ultima modificare: Luni, 8 Martie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prejudiciu teava comuna sparta AlexiS79 AlexiS79 Buna seara! As dori sa ma ajutati cu o lamurire, poate a mai patit cineva, in urma cu cateva luni am avut o inundatie provocata de o fisura a conductei COMUNE ... (vezi toată discuția)
Hotarare pata de apa Jancker Jancker Dragul vicinu meu are o pată de apă pe perete, dupa cateva luni a fost o judecată si decizie de la judecator spune așa: Obliga parata la efectuarea ... (vezi toată discuția)
Avariere imobil CarmenRosca CarmenRosca Buna ziua! In urma unei avarii la conducta de apa din strada s-a deteriorat imobilul in care locuiesc. Aceștia au deschis un dosar de daune către compania de ... (vezi toată discuția)