avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cale de atac de urgenta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cale de atac de urgenta

exista vreo cale de atac al unei hotarari judecatoresti de urgenta.Este vorba despre un tata agresiv psihic si verbal la adresa copiilor.Asistenta sociala spune ca nu ne poate ajuta din cauza acestei hotarari
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 16:56, 21 Ianuarie 2020
Despre ce hotarâre de urgenţă vorbiţi, când v-a fost comunicată sau când s-a pronunţat, ce scrie în hotărâre?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se face apel sau recurs la o hotarare judecatoreasca? carmenbn carmenbn Sotul meu este parte intr-un proces,care s-a incheiat in aprilie. Pe site apare asa:\\"Solutia pe scurt: Respinge cererea principală, ca neintemeiata. ... (vezi toată discuția)
Cale de atac titirca titirca In cazul in care doresc sa atac o hotarare pronuntata de Tribunal avadn ca obiect reziliere contract,care este calea de atac si in ce termen pot s-o exercit(de ... (vezi toată discuția)
Proces castigat - care sunt etapele urmatoare? elfulina elfulina Buna ziua, am castigat un proces pe dreptul muncii, unde instanta a decis ca fostul angajator sa imi plateasca salariile \"majorate, indexate şi ... (vezi toată discuția)