avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua

Sunt in Marea Britanie si in martie vreau sa plec in Romania pt ID-ul de 18 ani , pot calatori cu wizz air nefiind insotita de unul dintre parinti daca am 17 ani?
Si as dori sa aplic si pt pasaport , cat timp dureaza pana il pot ridica
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:18, 29 Ianuarie 2020
Nu cunosc legile britanice, in orice caz autoritatile romane nu va pot impiedica sa intrati in Romania, fiind cetatean roman. Dar pana la 18 ani va va fi greu sa iesiti din Romania fara procura din partea parintilor si fara insotitor.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2020
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare din uk in romania GeorgianaDuta GeorgianaDuta Am 17 ani si am bilet catre Romania din UK la Wizz air. Si o sa plec singura. Poate sa nu ma lase sa plec din UK doar pentru ca nu sunt cu parinti? Stiu de ... (vezi toată discuția)
Călătoria din italia spre românia a unui minor. George Ch George Ch Bună ziua. Am și eu o întrebare. Am 17 ani (2 luni și implinesc 18) și am nevoie neapărată să plec în țară pentru permisul de conducere. Există ... (vezi toată discuția)
Am 17 ani si vreau sa plec in romania fara procura de la parinti, as putea? andra289008689 andra289008689 As putea sa plec acasa in Romania din Uk cu compania Wizz Air fara procura de la parinti? Am 17 ani. (vezi toată discuția)