avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate PUZ
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

PUZ

Buna ziua.
Am achiziționat un teren in centrul orasului, teren care a apartinut unei case monument istoric. Am depus la primărie documente pt certif de urbanism si la primirea acestuia am fost informată că trebuie facut PUZ. Am demarat acțiunea pt PUZ dar atât arhitectul cat si cei de la topo si geo mi-au spus că nu înțeleg de ce mi s-a cerut să fac PUZ pentru acest teren . Va rog sa imi spuneti ce urmăreste primaria cu acest PUZ si de ce mi se spune că nu trebuia sa mi se ceara asta dar .... eu trebuie sa il fac . Multumesc

Alte discuții în legătură

Intocmire documentatie puz-centru oras ContSters93904 ContSters93904 Buna seara, Am achizitionat un teren de 500 mp in centrul orasului. Zona este o zona de protectie a monumentelor istorice,ma invecinez la hotar cu un monument ... (vezi toată discuția)
De ce puz? ContSters93904 ContSters93904 Buna seara Azi am scos certificatul de urbanism pt o constructie(casa de locuit p+1) pe care doresc sa o fac in centrul orasului Calarasi,pe o parcela de 485 ... (vezi toată discuția)
Acordul notarial intre vecini iloveny iloveny Buna ziua! Ma invecinez cu terenul unui monument istoric pe care in mod legal nu se poate construi nimic. Dar pentru ca traim in tara tuturor posibilitatilor, ... (vezi toată discuția)