avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

La firma la care lucrez, pe data de 10 a fiecarei luni se ia salariul (lichidarea) si pe data de 25, avansul. Daca un salariat, solicita, ca intr-o luna, din motive intemeiate, sa ia avansul pe data de 5 a lunii respective, se poate acorda, legal? Are vreo legatura daca avansul este luat inainte de lichidare, in cazuri exceptionale?
Cel mai recent răspuns: Allexander97 , utilizator 22:11, 21 Ianuarie 2020
Cu siguranță sunt menționate în contract acele date.. puteți face cerere (specificați motivele) și cu un act adițional se poate rezolva daca angajatorul este de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen plata concediu medical rempler rempler Am si eu o intrebare. Conform contractului individual de munca salarizarea la firma in vcare lucrez este bilunara ( in 10, respectiv in 25 a fiecarei luni). ... (vezi toată discuția)
Act aditional contract munca - plata salariului lidiao lidiao Vreau sa dau angajatiilor avans si lichidare, dar in contractele de munca initiale nu am specificat acest lucru salarrile luandu-se odata pe luna. Ulterior ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de somaj? bujor_siv03 bujor_siv03 lucrez la firma x de 5 ani.in ultimele 3 luni s-au facut disponibilizari 10% din angajati luna de luna ,in momentul de fata cum pot beneficia de somaj ... (vezi toată discuția)