avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Executare imobil

Buna ziua!Am o executare silita asupra imobilului pentru o suma de sub 10000 de lei.Daca m-am angajat intre timp cu contract de munca executarea asupra imobilului va mai continua sau se va institui o poprire pe salariu?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:40, 27 Ianuarie 2020
Mergeti si faceti o intelegere cu creditorul sa dati datoria in cateva transe, in baza intelegerii, faca cerere de suspendare a executarii pe perioada intelegerii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este corect sa faca executorul judecatoresc daca a inceput ... POPA C, POPA C, Ce este corect sa faca executorul judecatoresc daca a inceput o executare imobiliara pentru ca datoria era peste 10.000 lei si nu aveam venituri si intre timp ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament misu12345 misu12345 Buna . Dupa ce mi sa cesionat un credit de la o banca unei firme de recuperare creante , sa pus poprire pe salarii , se retin bani lunar , sa pus sechestru ... (vezi toată discuția)
Somatie imobiliara Gherache Gherache Buna seara. Tatal meu a luat un credit de nevoi personale in anul 2005 in valoare de 3000 de lei actuali, la acea data 30 de milioane lei vechi, iar ulterior ... (vezi toată discuția)