avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren gratuit pentru tineri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren gratuit pentru tineri

As dorii sa imi depun dosarul pentru a primii teren gratuit in baza legii nr.15/2003,.
Stiu ca trebuie depusa o declaraţie pe propria răspundere din care să reiasă că solicitantul nu deţine/n-a deţinut în proprietate o locuinţă/un teren destinat construirii unei locuinţe.
Eu am pe nume impreuna cu fratele meu un apartament in baza unui contract de intretinere cu rezervarea dreptului de uzufruct viager pentru bunica noastra.
Stiu ca pot renunta la acest contract si sa treaca imobilul in propietatea fratelui meu, dar as dorii sa stiu daca eu pot sa imi depun dosarul sau nu.
Acum imobilul in acte e pe numele meu si al fratelui meu in cota de 1/2.
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Ianuarie 2020
Ra-ul, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme contract vanzare cumparare plai plai buna.as dori si eu o lamurire la aceasta situatie.bunica mi a vandut mie casa si terenul cu contract de vanzare cumparare.problema este ca in aceasta locuinta ... (vezi toată discuția)
Cvc cu uzufruct viager andreea198025 andreea198025 Buna ziua. Am si eu urmatoarea speta: am incheiat in 2009 un CVC cu clauza de intretinere, cu transmitere de nuda proprietate intre mine, 50%, fratele meu 50% ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare imobil lorentzo8082 lorentzo8082 Locuiesc cu bunicul fiind singur bunica a decedat in urma cu doi ani iar mama noastra unica fiica a bunicului fiind adoptata.bunicul vrand sa faca acte mie si ... (vezi toată discuția)