avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Infranta se poate baza numai pe declaratia martorilor ...
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Infranta se poate baza numai pe declaratia martorilor intr-un proces de partaj?

Sunt in proces de partaj cu sotul meu ,bunuri comune:(apartament plus mobila ).El cere 80%din bunuri declarand ca banii pt cumpararea apartamentului ne-au ffost dati de parintii lui.Nu are nici o dovada insa ..Poate instanta sa ii dea dreptate numai pe baza declaratiilo martorilor sai?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:14, 22 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In proces trebuie facuta o coroborare a probelor.
Este greu de spus daca declaratiile de martor ar fi suficiente deoarece depinde foarte mult si de intreaba argumentare juridica facuta de avocat.
Oricum, este foarte greu de obtinut 80%.Va spun acest lucru intrucat am avut mai multe procese pe o astfel de cota si au fost foarte dificile de cate ori am solicitat mai mult de 50%.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Ianuarie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj, contributii suplimentare fara acte elenalili elenalili Exista vreo posibiliate in acest caz? EX: -esti in divort , ea pleaca sa-si caute fericirea; - dupa 7 ani de casatorie am cumparat impreuna o garsoniera cu ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort rickylaura rickylaura Dupa divort fosta sotie a ramas in apartamentul cumparat in timpul casatoriei impreuna cu cei doi copii ai nostri. Apartamentul a fost cumparat la 3 luni dupa ... (vezi toată discuția)
Nelamurire legata de partaj ariadna661 ariadna661 Buna ziua. Va scriu in speranta ca ma puteti lamuri asupra unor aspecte legate de partaj. Parintii mei au divortat acum un an dar nu s-a facut inca ... (vezi toată discuția)