avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcularea vechimii ín conditii deosebite de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcularea vechimii ín conditii deosebite de munca

Buna seara,va rog sa-ma ajutati am o intrebare,daca ín carnet de munca lá rublica 5 care se refera lá"meseria sí locul de munca cu conditii deosebite " este scris grupa B cl.11 sau II asta nu pot sa descifrez ,cum se calculeaza ca vechime,se refera la conditii deosebite sau numai lá incadrarea salariului.Multumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Anii din cartea de munca alexa23 alexa23 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine, pentru ca nu ma prea pricep. Mi-a dat cineva cartea de munca sa-i calculez vechimea,adica anii totali. Din ceea ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime itm monageo79 monageo79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie foarte importanta pentru mine. In data de 12.03.2004 am incetat un contract de munca la o societate ... (vezi toată discuția)
Inscrieri in carnetul de munca gabi1974 gabi1974 [b]Daca un angajat este sanctionat cu reducerea salariului pe 3 luni cu 10%, aceasta sanctiune cum se trece in carnetul de munca: "modificat incadrarea" urmand ... (vezi toată discuția)