avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despre tutorial referitor la fratele nostru
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despre tutorial referitor la fratele nostru

Fratele meu poate sa devina tutorele mamei? pt ca a suferit un avc și acum este în grija unui azil din România, el locuind în același oraș, doar ca mama cu "ajutorul" lui a depus pensia acolo dar îi mai trebuie o suma pt suplinirea costurilor, el a hotărât sa îi vanda casa se poate fără, acordul meu de și al surorii mele, rezidenții în UK?
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 23:56, 22 Ianuarie 2020
Se poate vinde imobilul, mai ales daca se va face dovada ca sunt necesare aceste venituri pt intretinerea mamei dvs.

Ori poate contribuiti si dvs impreuna cu sora la costurile acestea si atunci nu va mai aparea ca necesara vanzarea imobulului.

In orice caz, vanzarea se va putea face doar cu aprobarea instantei de tutela.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curatela sau tutore pentru o persoana cu sindrom down? andrapsi andrapsi Am apartamentul parintilor mei decedati amandoi, eu si sora mea fiind singurii mostenitori. Mentionez ca sora mea este bolnava cu sindrom Down - 53 ani, ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap în pragul divorțului. poate fi împiedicat soțul sănătos să vândă casa și s-o interneze în azil? C Irina C Irina Se apropie anul de cand El, are probleme grave de sanatate, este îngrijit, atât cât se poate, de Ea dar ea este si însoțitorul lui. El, este incapabil sa ... (vezi toată discuția)
Punerea sub interdictie vallyyy vallyyy Vreau sa ma lamuriti si pe mine cu ceva ....Am un caz in familie in care tatal isi da in judecata fiul(acesta suferind de schizofrenie paranoida) pentru ... (vezi toată discuția)