avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Adeverinat medicala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Adeverinat medicala

Buna ziua,

Ce se poate intampla intr-un proces civil, daca una dintre parti transmite prin avocat, la un termen , o adeverinta medicala pentru a obtine amanarea (trebuind sa fie interogata) si care nu este corecta, persoana respectiva fiind sanatoasa si apta sa se prezinte la termen ?

Este caz penal de inducere in eroare a instantei ?

Multumesc,

Alte discuții în legătură

La ce infractiune se pot incadra afirmatiile mincinoase dintr-o actiune de chemare in judecata Mirrella P. Mirrella P. Daca plangerea sau denuntul care descriu fapte nereale sunt clar reglementate penal prin infractiunea de inducere in eroare a organelor judiciare, actiunea de ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la interogatoriu.consecinte ContSters344547 ContSters344547 Buna ziua! daca intr-un proces de rezolutiune contract intretinere ,reclamantul nu se prezinta la interogatoriu in mod repetat pe motiv de boala ce se ... (vezi toată discuția)
Mandat de aducere parte vatamata MihaiCL MihaiCL Buna seara. Am un dosar penal la judecatoria Targu Secuiesc in care am calit de invinuit. Primul termen a fost in Ianuarie cand am cerut amanare pt angajare ... (vezi toată discuția)