avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Formularul A1
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Formularul A1

Buna
Am o microintreprindere si vreau sa incep sa lucrez pentru o firmă din Belgia.(am un contract de colaborare cu firma)
Am auzit ca se poate lucra fara formularul A1 ca administrator al firmei.
Daca ma puteti ajuta cu un link unde scrie clar ca se poate.
Si eventual de ce acte mai am nevoie?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:23, 28 Ianuarie 2020
Daca lucrarile sunt de mica anvergura, nu este nevoie de alte persoane si sunteti asociat unic si administrator al unei SRL din Romania, puteti presta aceste servicii pe care sa le facturati beneficiarului, oriunde ar fi acesta.
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2020
Iulian MANEA, Contabil
Am inteles .
Va dau un exemplu:
-lucrari zilnice pe duferite santiere (8ore)
Oare care ar fi termenul maxim cât pot sta fara întrerupere?
Am inteles ca ar fi 58zile lucrătoare.
Si daca 1-2saptamanii fac o pauză se poate continua
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2020
VargaF, utilizator
24/7

Nu intrati sub incidenta codului muncii care impune restrictiile de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate depunere formular a1 jean59 jean59 Am lucrat cu contract de munca prestari servicii tehnice ( valabil pana in 18 aug.2014) in Belgia ca persoana fizica autorizata(PFA) acolo firma i-mi solicita ... (vezi toată discuția)
Formular a1 zahariamaria zahariamaria Buna ziua. Sunt noua pe acest site si deja cu nelamuriri :\"> Sunt PFA si lucrez pentru o firma din spatiul UE. Avand firme in toata Europe eu am ales ... (vezi toată discuția)
Dirigentie de santier lrc_dms lrc_dms Pot executa servicii de Dirigentie de santier printr-un PFA? Pe certificat de inregistrare am 7112 fara Dirigentie de Santier, dupa Autorizare am solicitat la ... (vezi toată discuția)