avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sponsorizare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sponsorizare

Se poate face o sponsorizare cu numerar si nu prin banca intre o societate comerciala si un ONG in valoare de 4000 lei in baza unui contract incheiat intre cele doua parti ? (precizez ca societatea se incadreaza in limitele prevazute de Codul Fiscal privind sponsorizarile).
Cel mai recent răspuns: LUST EXPERT , Consultant fiscal 11:17, 8 Decembrie 2009
Buna ziua !
In conformitate cu legea sponsorizarii 32/1994 actualizata puteti face sponsorizarea sub aceasta forma cu conditia ca sponsorizarea sa fie inregistrata in contabilitatea ONG- ului.
Cu stima !
Sponsorizarea poate fi facuta in numerar,prin banca sau in natura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare concurs ContSters61319 ContSters61319 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea speta: Eu, ca societate comerciala, vreau sa sponsorirez premiile pentru locul 1,2 si 3 din cadrul unui ... (vezi toată discuția)
Revin! ContSters95804 ContSters95804 chiar nu-mi raspunde nimeni in legatura cu legea sponsorisarii? in concluzie:daca doresc sa sponsorizez un liceu ,ce facilitati am ca firma? va multumesc! (vezi toată discuția)
Sponsorizare oliana oliana va rog sa ma ajutati,- cifrele sunt orientative pentru a fi mai usor de calculat In data de 30 dec.2010 am facut o sponsorizare in numerar unei echipe de ... (vezi toată discuția)