Certificatul de grefa este documentul în baza căruia se restituie permisul și atit. Nu se merge la politie și spui ca am depus plingere și ți se da permisul.
Latka, chiar asa trebuie procedat! Mergi la politie cu certificatul de grefa, depui certificat si copie CI, recuperezi permis, semnezi de luare la cunostiinta referitor la termen predare in caz de pierdere proces civil si apoi conduci pana la definitiva... si peste daca ai noroc de un judecator impartial, care in Judec sect. 3, cel putin, nu vei intalni! Parca sunt angajati cu juma` de norma la Rutiera!
BTW, propun sa avem un pic de respect unul fata de celalalt si impreuna sa-l ajutam pe cel ce a intrebat! Ce am spus este din experienta personala. Asa am aflat si am fost socat ca regulamentele interne la rutiera sunt peste sau chiar ignora legile tarii. Eu am facut cerere la 5 zile dupa expirarea celor 120 de zile pentru a inceta perioada de suspendare! Nu sunt povesti de pe net, este o intamplare din multele (peste 80 PV de contraventie) avute cu Politia Rutiera!
Nu crezi, este problema ta, dar lasa pe VONPAUL006 sa decida in cunostiinta de cauza!
Repet, Rutiera este stat in stat! Cei rutinati stiu ce spun... :)