avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... dezinsectie gandaci de bucataria
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

dezinsectie gandaci de bucataria

Cine plateste dezinsectia proprietarul sau chiriasul?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:33, 24 Ianuarie 2020
Proprietarul, bineînțeles, nu cred ca în contractul de închiriere a fost trecută vreo clauza în care se precizează ca mai exista și niște "chiriași" suplimentari.

tzutzu0722 a scris:

Cine plateste dezinsectia proprietarul sau chiriasul?

Proprietarul plătește!
Despre ce dezinsectie e vorba? A partilor comune ale imobilului, a locatiei inchiriate, dezinsectia personala sau cea a pisicii chiriasului?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raspunsul este conditionat de clauzele asumate reciproc de parti in contractul de locatiune
Exista posibilitatea ca locatorul sa predea bunul imobil curat iar locatarii in timp sa acumuleze daunatori si atnci locatarul are obligati sa mentina curatenia spatiului inchiriat
Cu ce este responsabil locatorul daca preda spatiul de inchiriat curat dar locatarul nu intretine curatenia spatiului ,acumuleaza/depoziteza reziduuri care genereaza aparitia daunatorilor?
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2020
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias & proprietar plata dezinsectie spatii comune (hol, scari,subsol) Licavasilica Licavasilica Dezinsectie Spatii comune (hol, scari,subsol) Cine plateste dezinsectia Chiriasul sau proprietarul Locuiesc intrun bloc de garsoniere proprietate ... (vezi toată discuția)
Salutare! costuri dezinsectie în apartament închiriat alex025 alex025 Salutare! Costurile pentru dezinsectie intr-un apartament sunt achitate de proprietar sau de chiriasi? (vezi toată discuția)
Cine plateste varuitul? proprietarul sau chiriasul? panzi01 panzi01 Buna ziua.Sunt chiriasa iar proprietarul meu imi spune ca vrea sa-mi retina bani din garantia bunurilor pentru \"igienizare\" adica pentru varuit.Asta in ... (vezi toată discuția)