avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine plateste varuitul? Proprietarul sau chiriasul?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine plateste varuitul? Proprietarul sau chiriasul?

Buna ziua.Sunt chiriasa iar proprietarul meu imi spune ca vrea sa-mi retina bani din garantia bunurilor pentru "igienizare" adica pentru varuit.Asta in conditiile in care eu nu am primit apartamentul proaspat varuit. Ce pot face? Nu avem contract la Anaf.Avem doar un contract facut de agentia imobiliara prin care am inchiriat.
Ultima modificare: Luni, 11 Septembrie 2023
panzi01, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:31, 12 Septembrie 2023
Clauzele =drepturi si obligatii asumate de catre locator si locator se consemneaza concret in contractul de locatiune-care in cazul dv nu exista
Legal,locatarul are obligatia sa predea spatiul inchiriat in starea tehnica de la preluare
Atat timp cat nu exista incheiat contract de locatiune cu clauze reciproc asumate,se impune sa negociati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezinsectie gandaci de bucataria tzutzu0722 tzutzu0722 Cine plateste dezinsectia proprietarul sau chiriasul? (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament-obligatiile chiriasului si ale propr. Amorelina Amorelina Buna ziua! Sunt intr-o situatie in care as dori sa stiu avantajele si dezavantajele fie ale proprietarului de apartament cat si ale chiriasului.Situatia este ... (vezi toată discuția)
Reparațiile în cazul contractului de închiriere și preavizul andradah andradah Am și eu cateva intrebari punctuale referitoare la contractual de inchiriere. Situatia sta in felul urmator : exista un contract de inchiriere incheiat pe un ... (vezi toată discuția)