avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Începând cu luna Februarie voi intra in concediu de risc maternal .
1. Cum se va calcula salariu din concediu de risc maternal ?
2. Cum se va calcula indemnizația creștere copil , având in vedere ca voi intra in concediu de risc maternal? Pa sfârșit voi avea 6 luni lucrate , 4 luni de concediu de risc și 2 luni de prenatal .

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal contract perioada determinata andreea_0103 andreea_0103 Buna ziua! Am o mare nedumerire... Am lucrat la o companie din oct 2017 pana în februarie anul acesta cu contract pe perioada determinata. Am avut 4 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Plata taxelor catre stat de catre angajator in caz de graviditate florinam florinam Buna ziua! Sper sa ma puteti ajuta si pe mine. Am tot citit pe forum, pe diferite site-uri, m-am interesat pe unde am putut, dar tot nu stiu exact cum as ... (vezi toată discuția)