avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ancheta psihosociala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ancheta psihosociala

Buna ziua.
In ce conditii se poate efectua o ancheta psihosociala de 2 (doua) ori la aceeasi familie in acelasi caz.Un membru al familiei mele(fiica)are un dosar pe rol pt.stabilire domiciliu copil minor,s-au efectuat anchetele psihosociale la ambele familii,insa,saptamana trecuta s-a efectuat aceasta ancheta,din nou,la tatal copilului minor.Doresc sa stiu de ce si daca este normal acest fapt.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 14:29, 25 Ianuarie 2020
Buna seara,
Daca instanta a cerut acest supliment sau daca s-a considerat de conducerea primariei ca nu fusesera relevate toate aspectele, s-a dispus completarea anchetei sociale.
Multumesc.Mentionez ca au fost atinse toate aspectele care trebuie sa conduca la efectuarea anchetei in cauza(locuinta,persoane,venituri,sanatatea celor implicati,relatiile dintre ei etc.).NU s-a omis nimic,de aceea nu inteleg.Am citit ancheta respectiva(avem acces la dosarul electronic).
Poate nu are semnătura psihologului.
Dacă aveți acces la dosarul electronic, citiți și încheierile de ședință și veți afla care a fost motivul ce a determinat instanța să dispună efectuarea unei noi anchete sau un supliment la anchetă etc,
adystre a scris:

Multumesc.Mentionez ca au fost atinse toate aspectele care trebuie sa conduca la efectuarea anchetei in cauza(locuinta,persoane,venituri,sanatatea celor implicati,relatiile dintre ei etc.).NU s-a omis nimic,de aceea nu inteleg.Am citit ancheta respectiva(avem acces la dosarul electronic).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ancheta psihosociala Martonze Martonze Ma intereseaza daca: -ancheta psihosociala presupune un plus fata de ancheta sociala din vechiul Cod al familiei -unde pot gasi un act oficial, in baza ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala retlav retlav Inainte de pronuntarea divortului se impune efectuarea unei anchete sociale la domiciliul mamei (in situatia in care s-a convenit de comun acord ca fiul de 1 ... (vezi toată discuția)
Ancheta autoritatea tutelara Ramona1982 Ramona1982 In cazul unui divort cu minori se mai face control din partea autoritatii tutelare la domiciliul mamei sau a tatalui pentru a se vedea daca indeplineste ... (vezi toată discuția)