avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retinere dosar inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retinere dosar inmatriculare auto

Buna seara , am cumparat o masina de la o firma din bucuresti care la randul lor au cumparat-o printr-o licitatie din germania,tin sa precizez ca masina cand am cumparat-o a avut toate actele originale (ambele brief-uri) am efectuat si RAR-ul totul a iesit in regula(masina nu este furata) iar cand am mers cu dosarul complet la politie pentru a inmatricula masina MI SA RETINUT DOSARUL pentru “VERIFICARI” In data de 01.11.2019 si mi sa eliberat dovada pt a scoate numere rosii pana cand se va definitiva cazul, 1 an sau 2 ani si ca au sa ma sune de la politie cand se va primi un raspuns. Ce as putea sa fac in privinta asta??se poate cumva urgenta cazul??Cat poate dura??tin sa precizez ca mai multe detalii nu au vrut sa imi dea cei de la inmatriculari decat “Verificari”. Va Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Ianuarie 2020
Florin2191, utilizator
Cel mai recent răspuns: Năstase Vasilica , utilizator 08:51, 3 Februarie 2023
Ați rezolvat k dosarul k sunt in aceași situație și eu aveți un răspuns va rog

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa brief original belgia la inmatriculare in romania radutrifan radutrifan Am o masina adusa in tara de catre o firma importatoare romana, cumparata de la o firma din germania, masina fiind din belgia de la o firma de leasing. Am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto - definiva Tomix Tomix Am achizitionat o masina cu numere rosii luate de catre vanzator. Am incheiat contract vanzare-cumparare la biroul de acte auto unde am primit fiecare actele ... (vezi toată discuția)
Pierdut brief !!! nina_ar nina_ar Buna ziua! As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul ... (vezi toată discuția)