avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Atragerea răspunderii patrimoniale a administratorului
Discuție deschisă în Executare silită

Atragerea răspunderii patrimoniale a administratorului

Am fost obligat prin hotărâre Jud la plata unei sume de bani ca urmare a atragerii răspunderii patrimoniale in calitate de fost administrator al unei societăți ca urmare a insolventei.In prezent sun ghid și am un pfa și as vrea sa știu dacă având un pfa și nu am alte venituri și bunuri executorul îmi poate pune poprire pe veniturile din pfa. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:04, 25 Ianuarie 2020
Foarte rar se admit acțiunile fondate pe art 169 din legea insolvenței, ați formulat apel?
Da, pot fi executate silit bunurile și veniturile PFA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opozabilitate Tefinio Tefinio Bună! Am mai pus această întrebare cu ceva timp în urmă. In calitate de fost administrator al unui SRL,am fost trimis in judecată in privința ... (vezi toată discuția)
Am pierdut un proces cu itm și am de plată 60.000 de lei. acum firma este inactivă, ce mi se poate întâmpla și ce trebuie să fac? Claudiuflorin1983 Claudiuflorin1983 Buna ziua sunt administratorul unei firme înființate în 2017 care in momentul de față este inactivă.Am avut proces cu cei de la ITM care mi-au dat amenda ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! am avut o firma pe care nu am inchis-o și ceva probleme ... CarolAndrei CarolAndrei Buna seara ! Am avut o firma pe care nu am inchis o și ceva probleme (datorii)și probabil o sa fiu executat silit in viitorul apropiat, firma nu mai are ... (vezi toată discuția)