avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Poate obtine pensie anticipata?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Poate obtine pensie anticipata?

Poate tata sa obtina pensie anticipata cu urmatoarele condiții? Are 21 de ani 7 luni si 8 zile stagiul de cotizare,la care mai are facut 1 an si 8 luni in armata si încă 130 de zile in agricultura. Vârstă lui este de 60 de ani. Ce trebuie facut?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:59, 26 Ianuarie 2020
Nu.
Limită de vârstă la 65 ani.
Nu.
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta de pensionare haicansorina haicansorina data nasterii - 09.11.1956 vechime in munca TOTAL - 39 ani 9 luni 26 zile ( din care armata 1 an 3 luni,25 zile) din aceasta perioada a lucrat 16 ani 8 luni ... (vezi toată discuția)
Lamuriri pentru pensionare anticipata andreeapopescu24 andreeapopescu24 Sunt nascuta pe 28 oct 1956, am 21 de ani de munca, din care 6 ani si 6 luni de grupa I, iar 8 ani de grupa a II-a. Ma pot pensiona anticipat? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Pensie anticipata codrutz2007 codrutz2007 Buna seara ,am 31 ani de munca cotizati ( imi mai trebuiesc inca 4 ani sa fac 35 ani cotizati ) din care am lucrat 2 ani grupa 1 si 16 ani grupa 2 fara armata ... (vezi toată discuția)