avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut cu taxă de transfer bani în cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut cu taxă de transfer bani în cont

Buna ziua, am cerut un imprumt online de la o societate numita xama bank. E din Franta. Problema e ca mi sa cerut o taxa de 150 euro pentru a putea face transferul in contul meu. Safturi. Asta e adresa banci [ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 16:18, 26 Ianuarie 2020
Inselaciune clar, mergeti la o banca de la noi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împrumuturi online din afara țării, pentru acordarea cărora se cere o sumă de bani reprezentând analiza dosarului. ce mă sfătuiți să fac? C.Gheorghita C.Gheorghita Buna seara, in urma solicitarii unui imprumut online, am primit un contract in care pe langa conditiile de creditare cerute, pentru a m-i se vira bani in cont ... (vezi toată discuția)
Bună ziua poate cineva sa ma ajute - mi s-a promis un împrumut de la o bancă din franța dar mi se cer 200 de euro taxă de transfer împrumut Grigore ionut Grigore ionut Bună ziua poate cineva sa ma ajute a contractat un credit pe internet de la o doamna care colaborează cu o banca din Franța finance clean Bank mia trimes un ... (vezi toată discuția)
E țeapă sau nu? Ionutzy95 Ionutzy95 Am găsit sa fac un împrumut la o banca online mia făcut gen un cont mi a băgat în contul ala suma ceruta ca împrumut și când dau sa fac transfer pe ... (vezi toată discuția)