avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren

Unchiul meu detine un teren de vreo 6 ani acum 6 luni s-a apucat sa faca actele pentru vanzare dar acum 3 luni a fost arestat in stainatate, eu am procura pentru a semna orice legat de teren, dar cel ce se ocupa de acte in loc sa imi aduca actele mi-a spus ca nu mai poate vinde pentru ca are probleme cu legea dar unchiul meu nici nu a fost judecat inca. Afecteaza faptul ca a fost arestat cu vanzarile? Ce este de facut?

Alte discuții în legătură

Complicatii incredibile atomol atomol :Am cumparat o proprietate -casa +teren 4000m-in anul 2005, cu contract v.-c. la notar ,intabulare ,totul inregula. De aici incep complicatiile .Am aflat la ... (vezi toată discuția)
Antecontract v-c sau procura? ce conteaza? ionescu_paula ionescu_paula Buna ziua, Va rog, am mare nevoie de sprijinul Dvs. Este vorba de un antecontract de vanzare-cumparare pentru un teren, pe care l-am semnat in calitate de ... (vezi toată discuția)
Procura speciala vanzare cumparare teren intravilan karina silvia karina silvia Buna seara si multumim pentru raspunsuri! Intrebarea mea este daca pot face o procura speciala cu vanzatorul terenului prin care sa am drept de ... (vezi toată discuția)