avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt minoră și vreau să plec de acasă
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt minoră și vreau să plec de acasă

Bună seara ,am 15 ani și iubitul meu are 17 ,din cauza problemelor familiilor noastre ( adică amundoi suntem jicniți loviți ,de părinți noștri) Iubitul meu vrea ca atunci când va împlini 18 ani ,sa plece sa lucreze in alta tara pentru noi 2 ,și ar vrea să mă ia și pe mine ,poate face asta cu voia mea? Țin să menționez că este o relație serioasă cu plăcuți de viitor din partea amundurora ,el visează la o familie cu mine ,și eu la fel , vrem sa luăm împreună ,ce putem face? Chiar ne dorim asta de câteva luni ,și de aproximativ 1 luna am inceput amundoi sa facem un plan ,dar nu știm cum să facem .
Chiar ne iubim ( el e foarte atent cu mine ,e unpicuț gelos ,nu la modul acela că și cun ar pune stăpânire pe mine ,,are grija de mine ,,ne povestim totul ,sunt momente in care plângem amundoi la telefon ,fata in față sau pe capera ,face multe gesturi drăguțe ,și are o situație financiară destul de bună în cat sa mă poată întrețină, uneori mai mergem la cumpărături și chiar daca ne punem de acord sa plătesc eu ,tot face ceva și plătește el , ne iubim mult
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:26, 27 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
planuri poti sa iti faci cate vrei dupa ce vei fi majora, la 18 ani. Asa cum el va pleca la 18 ani de acasa si tu va trebui sa astepti pana atunci.
Si nu poti iesi din tara pana implinesti 18 ani fara acordul parintilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, am aproape 18 si sunt intr-o relatie de 1 an cu un baiat ... ilieadelinaalexandra ilieadelinaalexandra buna, am aproape 18 si sunt intr-o relatie de 1 an cu un baiat de aceeasi varsta . as vrea sa plec de acasa pentru ca nu ma mai inteleg deloc cu parinti mei de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma mut cu iubitul la 15 ani legal? Mihaellla1234 Mihaellla1234 Am 14 ani, fac in ianuarie 15 si sunt cu iubitul meu de 1 an , 1 an si ceva.Am întreținut relatii sexuale iar părinții mei au aflat si acestia îmi ... (vezi toată discuția)
Plecare de acasă la 14 ani. pot fi consecințe legale dacă părinții sunt de acord? ContSters450186 ContSters450186 buna am 14 ani si vreau sa stiu daca pot pleca de acasa la iubitul meu cu acordul parintilor se poate sa se intample ceva cu mine sau cu prietenul ... (vezi toată discuția)