avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Sunt oare dator?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Sunt oare dator?

Existã o modalitate prin care se poate afla sau accesa o listã cu eventuale datorii, orice fel de datorii, pe care le ai faţã de stat sau alte entitãţi?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:28, 28 Ianuarie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
de la anaf si de la primarie- la taxe si impozie aflati.
Nu ar strica si o interogare la Biroul de credite.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar sa va adresati fiecarei entitati in parte.
Sunt obligate aceste instituții să mă înștiințeze dacă am datorii? Și dacă da, la cât timp trebuie să îmi reamintească? Cresc datoriile la primărie sau anaf dacă sunt neplătite?

gi-jane2 a scris:

de la anaf si de la primarie- la taxe si impozie aflati.
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2020
Florin Iulian Matei, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
dvs ar cam trebui sa stiti ce datorati- impozile daca aveti proprietati sau venituri extrasalariale, amenzi.. nu va instiinteaza nimeni, va veti trezi cu popriri pe conturile bancare daca e cazul.
Datoriile din impozite cresc ca li se adauga penalitati, amenzile, nu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredibil! mai nou si primaria popreste conturi! Costica33 Costica33 Am de multi ani un cont la [BANCA]. Ce credeti ca mi se intampla??? Primaria de sector, care nu stiu de unde a facut rost de datele contului meu ca eu nu i ... (vezi toată discuția)
Datorii catre bugetul de stat - posibil sechestru pe bunuri? cris2d2 cris2d2 Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea chestiune, care nu este indreptata asupra mea ci asupra tatalui meu. Sa va expun, pentru inceput, situatia: tatal meu ... (vezi toată discuția)
O amenda achitata....... o cerere de poprire a banilor dupa.... nyikon_17 nyikon_17 in noiembrie anul trecut am vrut sa imi vand autovehiculul propriu. nu am putut face acest lucru pana in momentul in care nu eram pe zero la financiar. toate ... (vezi toată discuția)