Am de multi ani un cont la [BANCA]. Ce credeti ca mi se intampla???
Primaria de sector, care nu stiu de unde a facut rost de datele contului meu ca eu nu i le-am dat, imi pune poprire pe contul acesta fara nici o instiintare si fara vreun drept.
Am o suma de plata la ei insa deja e prea mult, mi se pare un abuz din partea [BANCII] sa furnizeze pe cai nestiute (probabil ca prin BNR care stocheaza mai nou date despre tot ce facem, in somn, la trezire, oricind, cu scopul de ne stoarce pe orice cale de bani) date despre contul meu.
Am luat deja decizia de imi inchide contul de la ei din acest motiv si pentru ca bancile si multe alte autoritati au devenit de o obraznicie crunta am decis sa-mi tin banii sub SALTEA, ca bunica.=D>=D>
Si sa nu mai am de-a face vreodata cu vreo banca din Romania!!!!!
Mai tineti minte povestea cu microchipurile? Pai suntem pe-aproape.
Nici macar nu am card!!!
Prin BNR se face abuzul, eu asta banuiesc.
Poate imi spune cineva daca e legal ce fac astia cu datele noastre de conturi bancare~! Si mai ales ce lege da dreptul oricarei institutii sa popreasca conturi personale in Romania!
De ce nu plecam de aici?????#-o
Stimate domn, cred ca judecati gresit situatia, iar banca nu are nicio vina in aceasta poveste. Ei sunt obligati sa dea anumite informatii care nu se tin de BNR. De exemplu, daca veti face o interogare la centrala incidentelor de plati, veti vedea ca apar absolut toate conturile dvs, credite, tot. Apoi, in momentul cand banca primeste instiintarea de infiintare a popririi, ea nu are absolut niciun cuvnat de spus. Doar dvs, ca titular de cont, puteti ataca poprirea, nu si banca. Iar in conditiile in care recunoasteti ca aveti datorie fata de bugetul local, chiar nu inteleg pentru ce invinovatiti banca sau primaria. Culpa este a dvs pentru ca nu ati platit, daca datoria este reala.
=D>
Este vorba de o datorie de 50 RON si e de anul trecut, nu mai mult!!!!! Si uitasem de ea.
Va rog, daca se poate, sa-mi spuneti ce lege permite transferul acestor informatii fara acordul meu indiferent catre ce institutie. Am nevoie sa cunosc aceasta lege.
Banuiesc ca trebuie sa existe una.
Multumesc.