avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Datorie penalități intretinete
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Datorie penalități intretinete

Am penalități la întreținere vechi de cel puțin 5 6 ani dar plata întreținerii este la zi Menționez că aceste penalități sau acumulat în urma unor datorii care între timp sa stins dar continua să apară în rubrica de datorii penalități care nu spun că au mai crescut dar nu vrea sau nu știe nimeni cum se vor stinge și dacă legea permite acest lucru
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 11:18, 28 Ianuarie 2020
Faceți o sesizare scrisă catre președintele de asociație sau cenzor in care arătați că datoriile au fost achitate iar penalitățile nu iși au rostul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari aplicate in continuare de asociatiile de propietari sumei consfintite in acordul de mediere FeliciaNicole FeliciaNicole Buna seara! Am si eu o problema cu asociatia de propietari. Au incheiat bunicii mei, un acord de mediere, la mediator, cu administratorul asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Pare incredibil.. ellan ellan 1.Poate o asociatie de proprietari dintr-un bloc sa functioneze fara cenzor?Mi s-a raspuns ca presedintele este si cenzor!!! Mi se pare o contradictie.. 2.De ... (vezi toată discuția)
Tabel intretinere serban_alin85 serban_alin85 De ceva timp la noi se afiseaza tabelul de intretinere fara sa fie semnat de catre cineva (administrator, presedinte, cenzonr) iar in acest tabel nu este ... (vezi toată discuția)