avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere Contract orange
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere Contract orange

Buna ziua! Vreau sa reziliez contractul de telefonie cu Orange. Suntem încă în perioada contractuală si am facut o cerere de reziliere si mutarea unor numere pe cartele prepay ,dar ni s.a zis ca nu putem face nici o schimbare . Mentionez ca acest contract este pe persoană juridică.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 13:19, 27 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulați o notificare de reziliere, n-ar strica să contractați servicii avocațiale în acest sens!
În lumina legii nr. 193/2000, operatorii de telefonie mobilă nu sunt îndrituiți să ceară o taxă de reziliere pentru încetarea serviciilor înainte de expirarea duratei minime contractuale!
Totuși, această practică abuzivă este des uzitată!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme după rezilierea contractului telefonic cu orange Florian_Gabriel_Felix Florian_Gabriel_Felix Bună ziua! Mă numesc Florian Gabriel Felix, și aș vrea dacă se poate, să dispun de un anumit ajutor, de o informație sau un pont pentru ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila marianu marianu buna ziua,am un abonament de telefon de 4 -5 ani de 4 e,anul trecut in decembrie a expirat perioada contractuala,atunci am fost ofertat de iei pentru un ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila dia_cj2005 dia_cj2005 Buna, am incheiat un contract in data de 18 sept 2013 prin telefon in valoare de 7 euro cu Tva inclus, contract incheiat pe o perioada de 6 luni fara nici o ... (vezi toată discuția)