avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit bancar neachitat la termen, ce masuri poate lua ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit bancar neachitat la termen, ce masuri poate lua banca?

Sotul meu are credit de nevoi personale.Nu a mai putut achia creditul de o luna si jumatate.Nu avem nimic pe numele nostru,doar eu am dezbatut sucesiunea de la parintii mei.Eu nu am semnat nimic la banca,nu am dus venit de la mine,nu am girat.Poate ataca banca ceea ce mi-a ramas mie de pe urma dezbaterii sucesiunii?
Cam dupa vat timp incepe banca sa foreteze nota sa achitam creditul,sa ne dea la firme de recuperari?Am uitat sa specific ,vorbesc de BCR si stiu ca ei sunt cu firmele de recuperari.
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 23:15, 8 Decembrie 2009
toate bancile sunt cu firmele de recuperari. bine ar fi sa platiti ceva cat de putin ... si in functie de situatie sa cereti bancii o amanare la plata/perioada de gratie sau sa incercati o rescadentare.

Daca creditul a fost luat inainte de casatorie, dvs nu aveti nici o obligatie ... in caz contrar veti putea fi executat cu mostenirea si poate fi facuta poprire pe salariu. Cat de repede se poate intampla asta ... cititi atent in contractul de credit
Daca nu ati semnat nimic nu este nicio problema. Nu puteti fi urmarita personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata ratelor la un imprumut de nevoi personale constanti constanti Din pacate, datorita anumitor probleme legate de salarizare ( neplata salariului timp de 3 luni de zile ) am ramas in urma cu plata a 3 rate la un imprumut de ... (vezi toată discuția)
Societati asigurari cristi111us cristi111us Buna ziua. Rog comunicarea numelui societatii de asigurare care intocmea in anii 2005-2006 asigurarile pt creditele de nevoi personale (alias \\"cu ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar naum_ianca naum_ianca Am un credit de nevoi personale la BCR. Am avut restanta, am fost data la o firma de recuperare, am platit si eu cat am putut (nu toata suma). Restanta mea ... (vezi toată discuția)