Are si tatal drepturi , nu doar indatoriri.Daca va cere drept de vizita, cu siguranta ca va obtine. Iar daca isi doreste acest lucru, inseamna ca isi iubeste copilul .
Conform legii,nimic nu il poate impiedica pe un parinte sa isi exercite drepturile asupra minorului.Deci, tatal ,poate beneficia in mod legal de drepturile pe care le solicita,tinandu-se seama si de varsta frageda a coplilului.
Buna ,
Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare, numai ca la mine copilul este baiat si are 4 ani jumatate.
Tot asa , pana acum venea sa il vada o data pe luna, plateste pensie alimentara, dar cum pot spune unii ca isi iubeste copilul daca vrea sa il vada, doar prin atata lucru arati ca iti iubesti copilul?
Un copil nu se intretine cu 200 lei, 300 lei cat stabileste judecatorul in functie de venit, ci mult mai mult , poate chiar de 5 ori pe atat.
Plus tot timpul in care tu, doar tu esti langa el.
Si apari pur si simplu, dupa n ani ca vrei sa ai copilul langa tine.
Nu, nu este corect, dar traim in Romania si asta spune totul, mai ales legile care se practica aici.
Dar exista o solutie, cred eu,poti dovedi ca in tot acest timp nu a contribuit cu nimic, nu s-a implicat in cresterea copilului,simplu fapt ca plateste pensia nu inseamna totul, trebuie sa se implice si in educatia si cresterea lui, si daca are un comportament violent, sau a avut iesire de genul asta in prezenta copilului, daca este imoral, daca il poate influenta negativ, nu ar trebui sa ii dea dreptul de a lua copilul , decat sa il viziteze in prezenta ta.