avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Casco

Buna ziua unde pot verifica daka o masina are casco dupa nr ma lovit si a fugit stiti vreun site unde pot verifica
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 10:34, 28 Ianuarie 2020
Buna ziua,
Declarati accidentul la politie si il gasesc dumnealor, mai ales daca aveti si numarul de inmatriculare.
Daca nu o faceti, riscati si dvs. amenda.
Puteti verifica doar polita RCA obligatorie pe portalul ASF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident nr. masina stiut, cum aflu proprietarul autoturismului? marianna marianna Buna ziua, Cum se procedeaza pe o cale sigura, aflarea detinatorului(proprietar) al unui autoturism care a provocat un accident usor fara victime, ... (vezi toată discuția)
Refuz despăgubire casco Kst21 Kst21 Buna ziua , va prezint urmatoare situatie, in care solicit ajutor. Sotia a lovit o masina parcata pe strada. Autoturismul parcat nu deține asigurare polita ... (vezi toată discuția)
Ce acopera polita rca in caz de accident? xxyyzz xxyyzz Buna ziua, Sunt nou pe acest site si din aceasta cauza imi cer scuze dak nu am ales bine forumul...dar am o problema urgenta in care va rog sa ma ajutati..:(( ... (vezi toată discuția)