avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general formule de calcul pentru anuitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

formule de calcul pentru anuitate

Sal. Imi poate spune cineva o formula de calcul pentru anuitate? Plss.
Cel mai recent răspuns: ade , utilizator 12:54, 16 Iunie 2006
am gasit-o, multumesc; stie cineva o formula de calcul pentru a afla valoarea maxima a unui imprumut in functie de dobanda lunara platita, sau de rata dobanzii... sau de... orice... #-o... aidk.. orice idee e bine venita :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoarea dobanzii din rata lunara a creditului ipotecar mihailll mihailll In dec 2008 am contractat un credit ipotecar cu dobanda fixa primul an apoi variabila 6m+2,1% marja bancii. Uitandu-ma de curand pe graficul de rambursare am ... (vezi toată discuția)
Comisioane nejustificate la "credit nevoi personale" ? Claudiu-CRG Claudiu-CRG Buna ziua! As dori si eu sa fiu lamurit in legatura cu un contract de credit pentru nevoi personale, si anume: In luna mai 2008, parintii mei au incheiat un ... (vezi toată discuția)
Scadentar la un credit in euro simonaluana simonaluana buna ziua, nu stiu daca am nimerit bine sectiunea, dar daca tot sunt aici as avea urmatoarea speta: o cunostinta a luat un credit in euro de la o banca, in ... (vezi toată discuția)