avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Procese verbale de contravenție
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Procese verbale de contravenție

Buna seara! As vrea sa știu unde se debitează procesele verbale de contravenție ale cetățenilor străini?
Cel mai recent răspuns: Adrian2527 , utilizator 08:00, 28 Ianuarie 2020
Buna seara,
Datele lor sunt comunicate tuturor punctelor de trecere a frontierei si in momentul intrarii in tara sunt obligati sa-si achite amenzile.
Multumesc! Exista o lege in care este specificat acest lucru? Va intreb asta pentru ca mi s-au intors amenzile de la cei de la politie pe motiv ca se debitează procesele verbale de contravenție ale cetățenilor străini la organul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare amenda cetatean strain oxi oxi Unde se trimit in debit procesele verbale ale contravenientilor straini? m-am saturat sa dau avertismente pentru cetatenii straini daca nu achita pe loc amenda ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal santionare neacodare de prioritate pietoni - nulitate absoluta allexs96 allexs96 Buna seara si bine v-am gasit ( fiind nou pe acest forum ), multumesc pentru initiativa. Va scriu in acest moment fiind intr-o situatie ingrata pentru mine, ... (vezi toată discuția)
Pașaport expirat adli adli Bună ziua. În curând vreau sa vin cu copil meu în tara ( din Spania în România ) cu autocarul. Acesta este minor și are pașaportul expirat și este ... (vezi toată discuția)