avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract comodat teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract comodat teren

Buna ziua, am un contract de comodat pe teren care expira la 1 mai 2020, incheiat cu cumnatul meu.Ne-am certat si nu mai vreau sa continue acest contract. Ce trebuie sa fac pentru a-l scoate de pe teren? Asa cum scrie in contract trebuie sa il denunt in scris, dar cum fac acest lucru? Multumesc.
Bună ziua.
Formulați o notificare (adresă scrisă), prin care îl încunoștințați asupra faptului că nu va mai avea loc prelungirea contractului sau că, începând cu luna martie (30 zile de la primirea notificării), va înceta valabilitatea Contractului, în funcție de ceea ce doriți.
Trimiteți notificarea prin poștă, cu scrisoare cu valoare și confirmare de primire, pentru orice eventualitate.
Cu stimă, Av. Hulea Ionuț-Marius.
Buna ziua, prin curier nu se poate trimite aceasta notificare la fel cu confirmare de primire? Avand in vedere situatia actuala, Posta Romana sigur va livra cu multa intarziere.
Trimiteți cum vreti important este sa aveti dovada comunicării către cumnatul dvs
Posta functioneaza normal dar puteti apela și la o firmă de curierat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare prin curier rapid Pompilui Avram Pompilui Avram O NOTIFICARE REDACTATA SI VALIDATA DE CATRE EXECUTOR , POATE FI TRIMISA PRIN CURIER RAPID ?? SUNT INTERESAT SA AJUNGA CAT MAI REPEDE LA CEL NOTIFICAT (vezi toată discuția)
Executare pe adresa mea. pethrem pethrem Mi-am dat acordul ca un un prieten sa isi poata faca Cartea de Identitate pe adresa mea. El nu a locuit niciodata cu mine. Am primit o notificare de executare ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans contract nesemnat eduardmihai1991 eduardmihai1991 Buna ziua, Am făcut un contract de prestări servicii cu o firma dar acesta nu a fost semnat. L-am primit pe WhatsApp,am fost amândoi de acord, am achitat ... (vezi toată discuția)