avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... NOTIFICARE PRIN CURIER RAPID
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

NOTIFICARE PRIN CURIER RAPID

O NOTIFICARE REDACTATA SI VALIDATA DE CATRE EXECUTOR , POATE FI TRIMISA PRIN CURIER RAPID ?? SUNT INTERESAT SA AJUNGA CAT MAI REPEDE LA CEL NOTIFICAT
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Ianuarie 2022
Pompilui Avram, utilizator
Cel mai recent răspuns: Pompilui Avram , utilizator 21:34, 22 Ianuarie 2022
Bună ziua,

Pentru valabilitatea prevăzută de Codul de Procedură Civilă, notificarea trebuie trimisă fie prin intermediul executorului (agentul său procedural), fie cu Poșta, prin scrisoare cu valoare declarată și confirmare de primire.

Cu stimă,
Av. Hulea Ionuț-Marius
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat teren Andreiiia Andreiiia Buna ziua, am un contract de comodat pe teren care expira la 1 mai 2020, incheiat cu cumnatul meu.Ne-am certat si nu mai vreau sa continue acest contract. Ce ... (vezi toată discuția)
Executare pe adresa mea. pethrem pethrem Mi-am dat acordul ca un un prieten sa isi poata faca Cartea de Identitate pe adresa mea. El nu a locuit niciodata cu mine. Am primit o notificare de executare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, care este soluția pentru rezolvarea urgentă a următoarei ... logicus logicus Bună ziua, care este soluția pentru rezolvarea urgentă a următoarei spețe : asociația de proprieitari (administrator) refuză, prin subterfugii puerile, ... (vezi toată discuția)