avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperare avans contract nesemnat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperare avans contract nesemnat

Buna ziua,

Am făcut un contract de prestări servicii cu o firma dar acesta nu a fost semnat. L-am primit pe WhatsApp,am fost amândoi de acord, am achitat avansul însă firma nu și-a mai îndeplinit obligațiile. Am mai avut contracte în trecut cu aceeași firmă și totul a fost ok. Cum pot proceda pt recuperarea avansului? La ANPC ma gândesc că nu prea mă pot ajuta fara acel contract semnat. Cred că mai degrabă de incadram la abuz de încredere ori chiar înșelăciune. Ce mă sfătuiți să fac? Reprezentanții firmei nu îmi mai răspund la telefon . Inițial mă tot amânau cu livrarea produselor... Dar a trecut deja o luna de la termen. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:40, 14 Octombrie 2022
Bună ziua,

Vă recomand să trimiteți o notificare prin avocat sau executor, prin care solicitați îndeplinirea obligațiilor. În situația în care nu primiți răspuns afirmativ, pasul următor este acțiunea în instanță.

Cu stimă,
av. Hulea Ionuț-Marius
Pierdeți timpul (ani )cu plângere penala pt fapte care nu sunt infracțiuni ,aveți varianta unui proces civil,nu va costa nimic sesizarea ANPC dar înainte de orice demers este indicata o notificare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat teren Andreiiia Andreiiia Buna ziua, am un contract de comodat pe teren care expira la 1 mai 2020, incheiat cu cumnatul meu.Ne-am certat si nu mai vreau sa continue acest contract. Ce ... (vezi toată discuția)
Sunt victima unei înșelăciuni Alexandra2401ungureanu Alexandra2401ungureanu Buna ziua, consider ca am fost victima unei înșelăciuni ai as dori sa ma însumați in ce ar trebui sa fac pentru a-mi face dreptate. Anul trecut 2021 am ... (vezi toată discuția)
Un srl poate avea inca un reprezentant legal? medical.class@yahoo.com medical.class@yahoo.com Buna seara! Un SRL cu asociat unic, care este si administrator si reprezentant legal, poate avea inca un reprezentant legal, numit la ONRC ? Multumesc! (vezi toată discuția)