avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Un SRL poate avea inca un reprezentant legal?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Un SRL poate avea inca un reprezentant legal?

Buna seara!
Un SRL cu asociat unic, care este si administrator si reprezentant legal, poate avea inca un reprezentant legal, numit la ONRC ?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: medical.class@yahoo.com , utilizator 09:04, 1 Februarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Da, stiu ca poate avea mai multi administratori. Eu as fi vrut sa numesc inca un reprezentant legal in relatia cu casa de asigurari,
Multumesc
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl - caen si administrator paul13andrei paul13andrei Ca o firma srl sa aiba caen pe servicii medicale si sa elibereze facturi pentru servicii medicale, e nevoie ca administratorul sa fie neaparat doctor? (vezi toată discuția)
Condamnat penal, poate detine srl ? Evoremaps Evoremaps Buna ziua, am o condamnare penala cu suspendare, de aproximativ 10 ani, pentru conducere fara permis. In prezent, doresc sa devin asociat unic si administrator ... (vezi toată discuția)
Introducere de asociati noi si administrator nou in srl si iesirea mea din srl prichindesa prichindesa Buna, Detin un SRL , unde sunt Asociat Unic si Administrator , doresc sa introduc 3 Asociati noi din care unul sa fie Adminstrator si eu sa ies defintiv din ... (vezi toată discuția)