avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... politistii locali pot da munca in folosul comunitatii?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

politistii locali pot da munca in folosul comunitatii?

legea 61/1991 rep, introduce munca in folosul comunitatii ca sanctiune principala. Se poate intocmi un proces verbal de contraventie de catre un pol local cu aceasta sanctiune?
Cel mai recent răspuns: ovidiu2283 , utilizator 14:12, 2 Februarie 2020
Unde scrie de aceasta contraventie ca eu nu gasesc asa ceva in legea de mai jos?
[ link extern ]
art 4 cu 1 din l 61/1991
Munca in folosul comunității poate.fi dispusă.doar de instanțele de.judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala pentru presupuse injurii (legea nr. 61/1991) AsdLaw AsdLaw Buna ziua! In decursul serii trecute, un politist comunitar, trecand pe langa grupul in care eram, a avut impresia total eronata ca a fost injurat.ulterior ... (vezi toată discuția)
Dovada înlocuitoare a permisului: poate modifica un alt polițist pv de contravenție? Munteanu Mitică Munteanu Mitică Dacă pe procesul verbal de contravenție cu suspendarea permisului de conducere pe 30 de zile scrie :\"fără dovada înlocuitoare \" poate un alt polițist ... (vezi toată discuția)
Amendã contravenþionalã pentru refuz legitimare chowchow chowchow Buna ziua ,va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema.Am iesit la magazin intr-o dimineata si cainele partenerului meu a iesit cu mine, e rasa chow-chow ... (vezi toată discuția)