avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

executor judecatoresc

Buna ziua,

In urma unei hotarari judecatoresti am apelat la un executor pt a recupera o suma de bani.Persoana pe care o execut are banii in cont, executorul a confirmat asta deja de doua saptamani si nu mi-am primit banii.Executorul spune ca va face viramentul in contul meu doar ca nu stie cand se va intampla asta pentru ca are foarte multe cereri. si e ocupat.Unde m-as putea adresa pentru a-mi recupera banii? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:39, 29 Ianuarie 2020
Sunt executori care efectueaza viramentele 1 data pe luna, la final. Puteti sa ii transmiteti o cerere in scris prin care solicitati stadiul dosarului, iar in situatia in care s-au recuperat sumele, sa ii solicitati sa dispuna efectuarea viramentelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii pe care i-am platit ca amenda rovinieta ? perlutina perlutina Am fost amendata pentru neplata rovinieta, aiurea si am cistigat procesul. Care este entitatea careia sa ma adresez sa imi restituie banii platiti, ca amenda. ... (vezi toată discuția)
Executare melcsy melcsy Buna ziua. Am o hotarare irevocabila care contine obligarea paratei la o suma de bani. Parata este o institutie publica, o primarie. Au trecut aproape 30 de ... (vezi toată discuția)
Urgent.....! dana131 dana131 Va rog un ajutor din partea dumv, pentru a -mi recupera salariile castigate in instanta ce trebuie sa fac mai departe ?ce acte imi trebuiesc la executor ... (vezi toată discuția)