In urma unei hotarari judecatoresti am apelat la un executor pt a recupera o suma de bani.Persoana pe care o execut are banii in cont, executorul a confirmat asta deja de doua saptamani si nu mi-am primit banii.Executorul spune ca va face viramentul in contul meu doar ca nu stie cand se va intampla asta pentru ca are foarte multe cereri. si e ocupat.Unde m-as putea adresa pentru a-mi recupera banii? Multumesc
Sunt executori care efectueaza viramentele 1 data pe luna, la final. Puteti sa ii transmiteti o cerere in scris prin care solicitati stadiul dosarului, iar in situatia in care s-au recuperat sumele, sa ii solicitati sa dispuna efectuarea viramentelor.
Executare
melcsy
Buna ziua. Am o hotarare irevocabila care contine obligarea paratei la o suma de bani. Parata este o institutie publica, o primarie. Au trecut aproape 30 de ... (vezi toată discuția)
Urgent.....!
dana131
Va rog un ajutor din partea dumv, pentru a -mi recupera salariile castigate in instanta ce trebuie sa fac mai departe ?ce acte imi trebuiesc la executor ... (vezi toată discuția)