avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... concesiune teren aflat in domeniul public
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

concesiune teren aflat in domeniul public

imi poate spune si mie cineva care este legislatia in vigoare pt concesiunea de terenuri aflate in domeniul public ...si as dori o documentatie de atribuire pt procedura de licitatie publica de concesiune , daca se poate ..

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:31, 8 Decembrie 2009
Sunt diverse acte normative care contin reglementari referitoare la concesionarea bunurilor proprietate publica.
Legea nr 213/1998
Legea nr 215/2001-legea administratiei publice locale
Legea nr 50/1991
Insa dreptul comun in materie de concesionare a bunurilor proprietate publica il reprezinta O.U.G nr 54/2006
luiza2008 a scris:

..............
Insa dreptul comun in materie de concesionare a bunurilor proprietate publica il reprezinta O.U.G nr 54/2006

Aprobată cu modificări prin Legea nr.22/2007 ;)

Ordonanta de urgenta privind regimul contractelor de concesiune de bunuri proprietate publica, oug nr. 54/2006 - actualizata o puteti gasi aici :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de concesiune, stabilirea redeventei mirceaione mirceaione Posed o curte de 250 mp luata in concesiune de la primarie,in contract nu scrie cum au stabilit impozitul. Am o mare rugaminte: care sunt actele normative IN ... (vezi toată discuția)
Concesiune patrimoniu privat al unei companii nationale (concesiune de lucrari sau de bunuri domeniul privat al statului inclusiv concesiune de terenuri) georgescu_vera georgescu_vera Buna ziua tuturor, Ma confrunt cu o mare intrebare si neclaritate si apalez la toti cei care au informatii legislative sa ma ajute. Lucrez intr-o companie ... (vezi toată discuția)
Concesiune - riscuri bogdanfinante bogdanfinante am o rugaminte , stie cineva avizat ce riscuri sint la cumpararea unei concesiuni pt un teren? multumesc anticipat:O (vezi toată discuția)