avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... \'Concedierea\' - incheierea misiuni oricand, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

'Concedierea' - incheierea misiuni oricand, contracte munca temporara

Buna ziua. am obsevat ca, mai nou, firmele angajeaza muncitori prin agentii de recrutare care intocmesc un contrcat de munca temporara in baza caruia angajatul poate fi dat afara, sa isi incheie activitatea oricand pe durata contractului, far a avea un motiv/justificare anume. De exemplu, i-am spus sefului sa faca ceva sa nu mai injure oamenii pentru ca nu mai accept. Urmatoarea zi m-a sunta firma angajatoare si mi-a comunicat sa nu ma mai prezit la lucru pentru ca firma pentru care am lucrat, nu mai are nevoie de mine, astfel mi s-a desfacut contractul de munca in baza articolului 95, aliniatul 4 care spune asa: Contractul de munca temporara inceteaza la terminarea misiunii pentru care a fost incheiat sau daca utilizatorul renunta la serviciile sale inainte de incheierea misiunii, in conditiile contractului de punere la dispozitie.

In situatia prezentata, se poate inceta un contract de munca la orice data, far un motiv anume? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Incetare articol 95 alin 4 RuxandraLarisa RuxandraLarisa Vreau sa incetez contractul de munca temporara al unui angajat cu articolul 95 alin 4 deoarece a cauzat daune. De asemenea, nu a mai lucrat din data de 02.12. ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca RuxandraLarisa RuxandraLarisa Lucrez la o firma la care \"detasam\" soferi la diverse firme ( contract de munca temporara). De multe ori, se intampla ca angajatii sa plece in concediu si ... (vezi toată discuția)
Contract temporar. michael11 michael11 Buna seara.am si eu cateva nelamuriri in legatura cu un contract de munca temporara.Deci,am incheiat la sfarsitul lunii septembrie un contract de munca ... (vezi toată discuția)